FÜRDŐRUHAMUSTRA 2017-ben

FÜRDŐRUHAMUSTRA 2017-ben

A természetes szépség soha nem megy ki a divatból? Most érkezik csak meg igazán! 

Az idei év fürdőruha trendjein a természeté a főszerep olyan finomsággal és eleganciával párosulva, mely a vízparton is igazán emlékezetessé teszi a megjelenésed. 2017 megmozgatja az érzékeidet és egy varázslatos világba repít. A természetből kölcsönzött színek és elemek végtelen variációban találhatóak az idei fürdőruhákon. Egyfelől egy dinamikusabb, élénk színekkel kevert kompozíciót alkotva, kagylók, gyöngyök, tollak stilizációival, másfelől egy finomabb, bájosabb vonalat követve virágmintákkal. 
Ragyogó etno

Ragyogó etno

Egyes darabokon régi törzsi motívumok élednek újjá madártollak festői díszítettségében. Idén is különleges hangsúlyt kapnak a fürdőruhákkal harmonizáló, változatos kiegészítők: Swarovski kristályokkal ékesített elemek, nyakpántok, karkötők. Mindezzel olyan darabokat alkotva, melyek pompázatos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. 

Dögös nagymacskák

Dögös nagymacskák

Idén sem maradhatnak el az ocelot és egyéb macskafélék ihlette fürdőruhák, ezúttal sokpántos megoldásokkal, melyek izgalmas osztásokat hoznak létre a testen, hangsúlyozva a nőies idomokat. Viselői nem riadnak vissza a hódítástól, legyenek strandon vagy tengerparton, valójában vadászmezőkön hűsölnek.

Vadítóan egyszerű - érvényesüljön a NŐ!

Vadítóan egyszerű - érvényesüljön a NŐ!

A letisztult formavilág kedvelői is fürdőzhetnek a kínálatban. Egyes fazonok elrejtik, amit szükséges, de hivalkodástól mentes, egyszínű variációkkal képesek a háttérbe vonulni, hogy viselőjüket a figyelem középpontjába helyezzék. A rendkívül kevés elem bájos összjátéka a decens, elegáns hölgyeket ejtheti rabul. 

70's & Psychedelia

70's & Psychedelia

Az  idei év fürdőruháin megjelennek a szexi, progresszív stílus elemei is, az extrémitást kedvelők akár a 70-es évek pszichedelikus atmoszférájába csöppenhetnek. Határozott mintavilág, vagy egyszínű fazonok - mindenképpen garantált az emlékezetes megjelenés!

Kiegészítők és strandruhák, utcára is!

Kiegészítők és strandruhák, utcára is!

Diszkrét vonalat képviselnek azonban 2017 strandruhái, hogy az alattuk megbújó fürdőruha és a test vonala maradjon hangsúlyos. A különböző színállások és stílusok nagyon jól illeszthetőek a mintás és egyszínű darabokhoz egyaránt. Újdonságként a Magistral olyan strandruhákkal jelentkezik, melyek bikini fölött viselve, és utcai viseletként is egyaránt tökéletesek! Overálok és hosszabb fazonú ruhák is megtalálhatók a kollekcióban, olykor pimaszul szabadon hagyva a hátat. Ezeket felvéve a medence mellől azonnal indulhatunk vacsorázni, vagy a koktélbárba lazítani!